Hey Knight Rider fans!!
We have all episodes of season 1, 2, 3 and 4 of the original series and the episodes of season 1 of the new series in order. We hope you can do something with this! Greets: The KR Magazine Producers.
PS: Sometimes it's in the English/American language and in the Dutch language.
(Source: Wikipedia.com/nl)

Knight Rider (original series)

Seizoen 1

1 Knight of the Phoenix: Part 1
2 Knight of the Phoenix: Part 2
3 Deadly Maneuvers
4 Good Day at White Rock
5 Slammin' Sammy's Stunt Show Spectacular
6 Just My Bill
7 Not a Drop to Drink
8 No Big Thing
9 Trust Doesn't Rust
10 Inside Out
11 The Final Verdict
12 A Plush Ride
13 Forget Me Not
14 Hearts of Stone
15 Give Me Liberty... or Give Me Death
16 The Topaz Connection
17 A Nice, Indecent Little Town
18 Chariot of Gold
19 White Bird
20 Knight Moves
21 Nobody Does It Better
22 Short Notice

Seizoen 2

1 Goliath: Part 1
2 Goliath: Part 2
3 Brother's Keeper
4 Merchants of Death
5 Blind Spot
6 Return to Cadiz
7 K.I.T.T. the Cat
8 Custom K.I.T.T.

9

Soul Survivor
10 Ring of Fire
11 Knightmares
12 Silent Knight
13 A Knight in Shining Armor
14 Diamonds Aren't a Girl's Best Friend
15 White-Line Warriors
16 Race for Life
17 Speed Demons
18 Goliath Returns: Part 1
19 Goliath Returns: Part 2
20 A Good Knight's Work
21 Mouth of the Snake: Part 1
22 Mouth of the Snake: Part 2
23 Let It Be Me
24 Big Iron

Seizoen 3

1 Knight of the Drones: Part 1
2 Knight of the Drones: Part 2
3 The Ice Bandits
4 Knights of the Fast Lane
5 Halloween Knight
6 K.I.T.T. vs. K.A.R.R.
7 The Rotten Apples
8 Knight in Disgrace
9 Dead of Knight
10 Lost Knight
11 Knight of the Chameleon
12 Custom Made Killer
13 Knight by a Nose
14 Junk Yard Dog
15 Buy Out
16 Knightlines
17 The Nineteenth Hole
18 Knight & Knerd
19 Ten Wheel Trouble
20 Knight in Retreat
21 Knight Strike
22 Circus Knights

 Seizoen 4

1 Knight of the Juggernaut: Part 1
2 Knight of the Juggernaut: Part 2
3 KITTnap
4 Sky Knight
5 Burial Ground
6 The Wrong Crowd
7 Knight Sting
8 Many Happy Returns
9 Knight Racer
10 Knight Behind Bars
11 Knight Song
12 The Scent of Roses
13 Killer K.I.T.T.
14 Out of the Woods
15 Deadly Knightshade
16 Redemption of a Champion
17 Knight of a Thousand Devils
18 Hills of Fire
19 Knight Flight to Freedom
20 Fright Knight
21 Knight of the Rising Sun
22

Voo Doo Knight

Dit zijn alle afleveringen van de original series. Nu komen de afleveringen van Knight Rider 2008.

seizoen 1

1. A Knight in Shining Armor

Gekleed in gala, woont Mike Traceur een elegante cocktailparty bij op een buitenlands consulaat met een mooie vrouw aan zijn arm. Spioneren ze een kale man met een aktetas, hij nadert de vrouw en fluistert dat hij het pakket in zicht heeft, maar er is geen reactie van zijn partner Sarah. KITT vindt haar in de kluiskamer, waar Mike behoort te zijn.

2. Journey to the End of the Knight

Mike en KITT racen door de woestijn, wanneer Torres vertelt dat ze hun doelwit (Johnny en Ian Chang) niet moeten onderschatten. Mike maakt gebruik van zijn oude vriend uit Irak, barman Sean Owens, om dicht bij de broers te komen en vervolgens uit te vinden hoe ze Amerikaanse militaire technologie smokkelen overzee.

3. Knight of the Iguana

Sarah treft Billy en Mike aan in de garage terwijl zij aan het spelen zijn met een supersoaker. Sarah wordt boos omdat ze door de ramen van KITT spuiten, en KITT is alleen waterbestendig als de ramen dicht zijn. Torres breekt het spelletje af met nieuws over een nieuwe missie.

4. A Hard Day's Knight

Wanneer ze ’s nachts door de woestijn rijden, maakt KITT Mike wakker en hij wijst Mike er op dat hij nog steeds is uitgeput van zijn laatste missie. KITT heeft bestanden voor een nieuwe missie geüpload, zodat hij deze kan inzien vanuit de auto. KITT is bezorgd over het feit dat Mike een gala met Sarah zal missen, als hij deze missie aanneemt.

5. Knight of the Hunter

Mike kijkt voetbal als KITT door de Arizona woestijn rijdt. KITT dringt er bij Mike op aan om nogmaals naar de informatie van mijn nieuwe missie te kijken. Mike vertelt KITT dat hij niet alles hoeft te doen wat hem wordt opgedragen. Sarah belt Mike om te vertellen dat er nieuwe updates zijn voor de transformaties van KITT. Wanneer Mike vraagt of ze al plannen heeft voor haar verjaardag dit weekend, zegt ze dat ze niks wil doen met haar verjaardag! Mike vindt dit geen goed idee en belooft haar mee uit te nemen als hij terug is van zijn missie.

6. Knight of the Living Dead

Halloween heeft een nare afloop als er iemand wordt vermoord van het Knight Industries-team Een infiltrant vermoordt een technicus binnen het hoofdkwartier van Knight Industries, en het team moet er achter zien te komen wie dat heeft gedaan voordat er meer doden vallen. Inmiddels zitten Mike  en Sarah in het vliegtuig, waar ze KITT proberen te stoppen, voordat hij zichzelf vernietigd .

7. I Wanna Rock & Roll All Knight

Een crimineel duo is in het bezit van de congresbanden en dreigt om de geheimen van Knight Industries te openbaren. Mike en KITT krijgen de opdracht om agent Rivai te redden!

8. Knight of the Zodiac

Mike gaat undercover in Las Vegas om een witwaspraktijk te onderzoeken. Billy vergezelt Mike en KITT voor de missie, maar verzeilt in een romantisch avontuur van zichzelf. Inmiddels heeft dr. Graiman de handen vol aan een oude rivaal en voormalige vlam, die komt om te beoordelen hoe "groen" de KITT-grot is.

9. Knight Fever

KITT krijgt te maken met een computer virus. Mike moet proberen de verspreiding van het computervirus dat de hele wereld zal doen smelten te stoppen. De opdracht wordt veel moeilijker wanneer ook KITT het virus krijgt! Mike wordt jaloers wanneer de oude vlam van Sarah weer contact met haar opneemt. Maar hij kan misschien de oplossing zijn van zijn opdracht.

10. Don't Stop the Knight

Mike krijgt de opdracht om een buitenlandse Ambassadeur te redden, die is ontvoerd. Dr. Graiman en Sarah heeft hun handen vol aan een zieke robot.

11. Day Turns Into Knight

Mike en KITT vervoeren een terrorist' s atoombom, Mike probeert de bom onschadelijk te maken terwijl KITT 160 km per uur rijdt om te zorgen dat ze zo ver mogelijk van de bewoonde wereld te rijden.De agent Ravai vindt aanwijzingen waar de terrorist zich verbergt terwijl Sarah ernstig nieuws over haar vader ontvangt

12. Knight to King's Pawn

Sarah rouwt over de dood van haar vader. Nu hij dood is wordt Knight indrustries door de regering overgenomen. KITT wordt in beslaggenomen door de NSA omdat zijn onderdelen nodig zijn voor een experimentele militaire voertuig genaamd KARR.

13. Exit Light, Enter Knight

Mike probeert een bankoverval te verijdelen, maar wordt gegijzeld en verliest het contact met KITT. Wanneer hij in de kluis is beseft hij dat de gijzelnemers het niet om het geld gaat, maar wat er in een persoonlijk kluisje van een maffia-advocaat ligt; de accountnummers en de toegangscodes van de buitenlandse bankrekeningen van zijn cliënten. Wanneer een SWAT team in de buurt komt probeert KITT ze te waarschuwen voor de springladingen die in het gebouw zijn geplaatst. Mike probeert er ondertussen achter te komen wat de ontsnappingsplannen van de gijzelnemers zijn.

14. Fight Knight

Mike helpt een legermaatje met het onderzoeken van de dood van een legersergeant die betrokken was bij een illegale gevechtclub.

15. Fly By Knight

Mike probeert een vermiste jongen te vinden die een getuige is in een onderzoek naar een drugsdealer. Wat de zaken moeilijker maakt is het feit dat Mike door de DEA wordt opgepakt voor het in de weg lopen bij hun onderzoek.

16. Knight and the City

Mike krijgt het gevoel dat er iets bijzonders aan de hand was met de doodsoorzaak van een bareigenaar, wiens bar nu overgenomen is een een ongure bende.

17. I Love the Knight Life

Mike en KITT proberen een gestolen serum, dat de fysieke capaciteiten van een persoon maximaliseert, terug te krijgen voordat het in de verkeerde handen belandt. Geholpen door Billy komt Mike meer te weten over het serum, wat hem helpt de nu wel erg sterke dief op te pakken. Ondertussen beseft Sarah hoeveel werk het eigenlijk is om de FLAG opniew op te zetten.

ATTENTION!!! New episode!!!
18. Revenge of Knight

Mike en KITT nemen wraak op een oude vijand van Mike. Mike komt tijdens dit zijn oude vriend Dylan tegen. Sarah komt ook nog een vriendin van vroeger tegen waarbij ze op de universteit zat.


Mike & KI3T

Michael & KI2T

KARR (original series)

KARR (KR 2008) http://www.webklik.nl/scripts/script_based/poll.js?website_poll_id=12416">>